Sport

Borac je zasluženo na trećoj poziciji premijerligaške tabele

Fudbaleri banjalučkog Borca savladali su Čelik u Zenici rezultatom 2:1, pa su tako banjalučki “crveno plavi” upisali osmu utakmicu bez poraza ove sezone u Premijer ligi BiH. Kapiten fudbalera Borca, Stojan Vranješ, za ATV kaže da je zadovoljan izdanjem ekipe na stadionu Bilino polja, te da je pobjeda u potpunosti zaslužena.

Loading...

“Smatram da smo potpuno zasluženo stigli do pobjede. Ipak, nije bilo nimalo lako. Nakon što smo u prvom poluvremeno propustili nekoliko prilika, a potom primili gol, morali smo da uložimo duplo veći napor kako bi ostvarili trijumf. Najvažnije da smo upisali nova tri boda i ovo je izuzetno važna za pobjeda za nastavak sezone”, poručio je Vranješ

Nakon 18.odigranih kola u Premijer ligi BiH, fudbaleri Borca, ponovo su se vinuli na treću poziciju sa samo tri boda zaostatka za vodećim sarajevskim “vječitim rivalima”.

“U seriji smo dobrih rezultata. Neporaženi smo u posljednjih osam utakmica. Kvalitetna smo ekipa, što smo pokazali u minulim utakmicama. Mislim da smo s pravom na trećoj poziciji, da smo to zaslužili pokazanim na terenu. Ipak, i dalje smo čvrsto na zemlji, idemo iz utakmice u utakmice. Ima još dosta da se igra, a najvažnije je da utakmicu sa Slobodom na Gradskom stadionu u Banjaluci dočekamo potpuno spremni”, istakao je kapiten fudbalera Borca, Stojan Vranješ.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!