Hronika

Među uhapšenima u Banjaluci i mladić koji je palio spomenik

BANJALUKA – Banjalučka policija uhapsila je, u akciji “Hidra”, četiri osobe zbog sumnje da su počinili više razbojništava i teških krađa na području Banjaluke i Laktaša.

Kako “Nezavisne” saznaju u akciji su uhapšeni Saša Grujić (21), Andrej Trkulja (18), Andrej Barišić (20), Milan Gvozderac (20) i Vedran Grahovac (19).

Loading...

Grujić i Trkulja se sumnjiče da su u decembru 2018. godine izvršili razbojništvo u sportskoj kladionici na području Banjaluke, a Barišić da je na banjalučkom području izvršio pet krivičnih djela “Teška krađa” i četiri krivična djela “Krađa”.

Grahovac je uhapšen zbog sumnje da je na području Laktaša izvršio više teških krađa, dok je Gvozderac osumnjičen da je u novembru na području Banjaluke izvršio tešku krađu i krađu.

Inače, Grahovac je od radnije poznat policiji, a u žižu javnosti je dospio nakon što je palio vatru na spomeniku na Banj brdu u Banjaluci.

Nakon toga on je hapšen zbog krađe u banjalučkom naselju Lauš.

Nakon ovih djela, Grahovac se oglašavao na društvenim mrežama gdje je vrijeđao novinare.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!