Banjaluka

Novi park za pse u naselju Sime Matavulja

Banja Luka će naredne godine dobiti još jedan park za pse na lokaciji u Ulici Sime Matavulja.

-Predviđeno je da se postojeća zelena površina u istoimenom naselju u blizini benzinskih pumpi na zapadnom tranzitu uredi za te namjene. Time bi vlasnici pasa, uz park za pse na Banjalučkom polju, dobili novo mjesto za igru svojih ljubimaca – kazali su iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Loading...

Istovremeno, ovo odjeljenje ponovilo je javnu nabavku za izbor izvođača gradnje novog azila za pse na Manjači, procijenjene vrijednosti oko 130.000 KM.

Prema planu, azil će biti izgrađen u okviru Razvojno-edukativnog centra Manjača, kojim gazduje Centar za razvoj poljoprivrede i sela. Objekat će se prostirati na oko 900 kvadratnih metara.

– U međuvremenu, postojeći azil u Ramićima će  funkcionisati kao privremeni, odnosno kao dnevni smještaj pasa, koji bi se potom odvozili na Manjaču. Na taj način bi se smanjili troškovi poslovanja a Higijeničarska služba bi bila mnogo efikasnija- zaključili su iz odjeljenja.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!