Sport

Nejmarov otac: Razgovaramo o produžetku ugovora

Napadač Pari Sen Žermena Nejmar u pregovorima je da produži ugovor sa francuskim klubom, potvrdio je njegov otac koji mu je i menadžer.

“Nejmar je u drugoj godini ugovora sa PSŽ-om, a do isteka ugovora ima još tri godine. Već sada govorimo o produžetku”, rekao je Nejmar Senior, a prenosi Frans Fudbal.

Nejmarov otac istakao je njegov sin imao samo dva velika transfera u karijeri, a da je predmet glasina od 17. godine, kada je imao profesionalni debi.

“Ljudi kažu da se o Nejmaru priča u svim prelaznim rokovima, da je tema u transferima velikih klubova. To samo znači da je njegova karijera dobro vođena. Uvijek je među najtraženijim imenima, to je poenta. Ali to ne znači da će prelaziti iz jednog kluba u drugi”, zaključio je njegov otac i menadžer.

Brazilac je u PSŽ stigao iz Barselone u ljeto 2017. godine za rekordna 222 miliona evra, ali su mediji pisali i o njegovom povratku u španski fudbal.

Spekulislalo se da je za brazilsku zvijezdu zainteresovan Real Madrid, a povezivan je i sa povratkom u katalonski klub.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!