BanjalukaDruštvo

OBILJEŽEN MOVEMBER U MK ISTOK CLUB HOUSE!

Simboličnom primopredajom sakupljenih sredstava u humanitarnoj akciji Movember obilježen kraj novembra u MK Istok Club House!

MK Istok se nizom događaja organizovanih u MK Istok Club House, tokom novembra, pridružio svjetskom pokretu Movember, koji za cilj ima ukazivanje na važnost preventivnih pregleda kod muškaraca, a kako bi se smanjio broj oboljelih od raka testisa i prostate.

Riječ je o globalnoj humanitarnoj inicijativi koja je pokrenuta još 2004. godine, a učešće su do sada uzela mnogobrojna udruženja iz više od 150 svjetskih zemalja!

Osim simboličnog brijanja tokom novembra organizovani su i drugi događaji poput turnira u bilijaru ili kasno-jesenskih vožnji sa brkovima čime su članovi MK Istok na sebi svojstven način ukazali na važnost Movembera.

MK Istok Club House povodom Movembera predstavio je nastupe bendova Ultrazvuk, Loryen, Fjužna Pruga, VIS Retro, Jahači Magle, BALKAN Expres uz specijalnog gosta Dejana Najdanovića Najdu iz čuvene grupe SMAK, na kojima su se prikupljala sredstva za takozvani Brkin fond neformalne grupe građana Superbrke koji su nosioci Movembera u Banjaluci.

Brkin fond ove godine namjenjen je oboljelima od raka testisa koji se liječe na UKC RS, a simboličnom predajom prikupljenih sredstava za ove momke stavljena je tačka na ovogodišnji Movember. Veliko hvala ide svima onima koji su ovu akciju podržali!

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!