Banjaluka

Od subote „Zimska varoš“ na Trgu Krajine

Banjalučani i posjetioci našeg grada od sutra će na Trgu Krajine moći da uživaju u novom turističkom sadržaju u okviru manifestacije „Zimska varoš“, koja svoja vrata otvara već od 10 časova.

Zvanično otvaranje je zakazano za 18 časova, kada će nastupiti dječiji hor „Vrapčići“, hor „Mama voks“, Maja Manojlović, Teodora Barać, te bend „Džez bles“.

Loading...

Bogat kulturno-zabavni program, ekskluzivne delicije i domaći proizvodi afirmisani u okviru Krajiške i Hercegovačke kuće, poznati ugostiteljski brendovi i zimske zanimacije, puno sadržaja za djecu, klizalište – najveće do sada, specijalna soba iluzija…samo su neki od sadržaja koje očekuju sve posjetioce „Zimske varoši“, koja će trajati sve do 5. janura 2020. godine.

– Osnov manifestacije su zimske kućice, koje su postavljene u dva reda kako bi bio obezbjeđen prolaz za posjetioce. Na „Zimskoj varoši“ će biti predstavljeni brojni izlagači sa lokalnim delicijama, ugostitelji i slični sadržaji. U idućih mjesec dana, koliko traje manifestacija, svakodnevno će biti izvođen šarolik zabavni program, naročito za djecu, a u večernjih časovima će biti organizovani brojni muzički nastupi. Detaljan program ćemo objavljivati svake sedmice – saopštio je organizator Centar za marketinški razvoj Banja Luka.

 

Novogodišnji koncerti

Tokom novogodišnjih praznika, Banjalučane i sve goste na Trgu Krajine očekuju trodnevni novogodišnji koncerti sa regionalnim zvijezdama. Evrovizijska pobjednica Marija Šerifović nastupiće 30. decembra. U Novu, 2020. godinu ući ćemo uz pjesme “Crvene jabuke” i Jelene Tomašević, a 1. januara domaće goste i turiste zabavljaće Aleksandra Prijović.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!