Banjaluka

„S ljubavlju hrabrim srcima“: Pozovite 1411 za izgradnju dnevnih centara

Donatorsko veče humanitarne akcije “S ljubavlju hrabrim srcima”, koja će ove godine biti održana deseti put, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, biće održano 22. decembra u Kulturnom centru Banski dvor u Banjoj Luci.

  • Od 1. do 31. decembra biće aktivan humanitarni broj 1411. Građani će pozivom na ovaj donirati 1 KM, dok će tokom donatorske večeri biti u prilici da razgovaraju sa nekim od poznatih ličnosti koje podržavaju akciju – saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Sredstva prikupljena u humanitarnoj akciji “S ljubavlju hrabrim srcima” biće iskorištena za izgradnju dnevnih centara za djecu sa smetnjama u razvoju u Banjoj Luci i Trebinju.

Za uplate donacija fizičkih i pravnih lica Ministarstvo finansija Repblike Srpske otvorilo je račun posebnih namjena “S ljubavlju hrabrim srcima” broj 571-010-00002700-15 kod Komercijalne banke Banja Luka.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!