Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Saznajte kakvo nas vrijeme danas očekuje

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti oblačno i malo toplije u većini krajeva, a u Sarajevsko-romanijskoj regiji i u Hercegovini sa kišom.

Tokom dana biće potpuno oblačno sa kišom u Sarajevsko-romanijskoj regiji i Hercegovini, uz uslove za pljuskove praćene grmljavinom, uglavnom na jugu Hercegovine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na sjeveru i istoku uglavnom suvo, gdje se magla ili niska oblačnost, po pojedinim kotlinama i riječnim dolinama, može zadržati i veći dio dana.

Dnevna temperatura vazduha biće od četiri do 10, na jugu 12 stepeni Celzijusovih.

Vjetar slab, uglavnom južnog i jugoistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura izmjerena u 7.00 časova: Sokolac minus 12, Šipovo minus sedam, Srebrenica i Han Pijesak minus pet, Tuzla, Rudo, Drinić i Mrkonjić Grad minus četiri, Višegrad, Foča i Zenica minus tri, Prijedor, Gradiška, Doboj i Ribnik minus dva, Banjaluka, Bijeljina, Novi Grad, Zvornik i Srbac minus jedan, Mrakovica i Bjelašnica nula, Gacko i Nevesinje jedan, Čemerno dva, Kalinovik četiri, Mostar pet, Bileća sedam, Trebinje devet i Neum 10 stepeni Celzijusovih.
 
Visina snijega u 7.00 časova: Han Pijesak osam centimetara, Mrkonjić Grad, Čemerno i Mrakovica sedam, Drinić šest, Ribnik i Sokolac pet centimetara.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button