Sport

Čedo Pantić spreman za novi izazov

Najbolji balkanski kik bokser Čedo TDI Pantić spreman je za novi izazov na najvećoj regionalnoj organizaciji Megdan. Ispunjene tribine beogradske arene dočekaće meč Pantića i Ciprigana, rumunskog borca koji u ovoj borbi ima ulogu autsajdera. Pantić je spreman da se u potpunosti vrati u pobjednički kolosijek.

Loading...

“Osjećam se dobro, skidao sam previše kilograma na prošlom Megdana. Tada nisam uspio da povratim snagu, sada je to mnogo bolje”, rekao je Pantić.

Njegov trener i osnivač KBS Hektor Predrag Stanković vjeruje u novi trijumf svog pulena. 

“Spremni smo kao i uvijek Ciprigana sam sada vidio prvi put, izgledao veoma impresivno što dalje implicira da će biti veoma zanimljiv meč, a mi uvijek idemo na pobjedu”, rekao je Stanković.

Prvi čovjek Megdana Aleksa Balašević prezadovoljan je što će šesti event biti održan u najvećoj dvorani na Balkanu. Nema dileme da će tribine biti ispunjene, jer je prodaja karata išla iznad očekivanja. Prema njegovim riječima, možemo da očekujemo veoma zanimljive mečeve.

– Sve ide sjajno, kao mlijeko kako volim da kažem. Nije bilo nikakvih problema što se inače dešava. Ovo je najveći sportski događaj  u regionu, samim tim i borilački. Arena će biti puna što nas posebno raduje. Mnogo očekujemo od Čede, on je rastao sa Megdanom, a i mi sa njim. Njegovi mečevi su uvijek zanimljivi, on da radi šado boks sam u sobi to ne bi bilo dosadno – rekao je Balašević.

Meč Pantića i Ciprigana je četvrti po redu, a program počinje u 20 časova. Svakako da veliku pažnju javnost kao i uvijek privlači Vaso Psihopata Bakočević, a u Beograd je stigao i Ramazan Razakov, Dagestanac koji je ostao veliki dužnik Čedi Pantiću. 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!