Hronika

Nedeljku Dukiću (28) produžen pritvor

Okružni sud u Banjaluci za još dva mjeseca produžio je pritvor Nedeljku Dukiću (28) iz Kneževa, osumnjičenom za pokušaj ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića.

U Sudu navode da je pritvor produžen zbog opasnosti od bijega osumnjičenog te zbog bojazni da bi puštanje na slobodu rezultiralo prijetnjom narušavanju javnog reda.

– Rješenjem Suda pritvor je produžen za dva mjeseca, odnosno do 11. februara 2020. godine – saopštio je Okružni sud u Banjaluci.

Nakon više od godinu skrivanja Dukić se prošli mjesec dobrovoljno predao istražnim organima i odmah je sproveden u KPZ Banjaluka na Tunjicama.

On se tereti da je zajedno s Markom Čolićem, koji je nepravosnažno osuđen na četiri godine zatvora, brutalno pretukao Kovačevića. Napad se dogodio 26. avgusta prošle godine ispred zgrade u kojoj Kovačević živi. Maskirani kapuljačama napadači su Kovačevića čekali pred zgradom i bez riječi nasrnuli na njega, oborili ga na zemlju i teleskopskim palicama izudarali po glavi.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!