Magazin

Danas je najmoćniji dan u numerologiji koji će mnogima promijeniti život

Decembar se smatra najmističnijim periodom godine, posebno u astrološkom i numerološkom smislu.

Ovaj mjesec simbolizuju borbu svjetla i tame, koja traje sve do zimske kratkodnevice, tačnije do 21. decembra u ponoć. Dani tada postaju sve duži i duži, a sunce počinje da pobjeđuje mračnu tminu. U decembru se ujedno događa posljednji pun mjesec u godini, ali i godišnji ciklus praznika kao što su Božić i Nova godina koji simbolizuju kraj i novi početak.

Kada je riječ o samom datumu, 12. decembar ima posebnu simboliku u ezoterizmu. Broj 12 simbolizuje pun, zatvoreni krug. U jednoj godini imamo 12 mjeseci i 12 znakova zodijaka. Zato u decembru mjesecu, kada se godina privodi kraju, najlakši način je da se osvrnemo na prethodni period, donesemo neke zaključke i da shvatimo šta želimo da promijenimo i postignemo u budućnosti.

To je ujedno i razlog zašto ljudi širom svijeta baš u ovom mjesecu pripremaju listu novogodišnjih odluka. Prvi januar je simbolični momenat da započnemo nešto novo i postavimo svoje ciljeve.

Vjeruje se da decembar 12. odnosno jedinstvena kombinacija brojeva (1212) povećava vibraciju ljudske energije, čini čovjeka mnogo svjesnijim, senzitivnijim na poruke koje stižu iz svih nivoa svjesti, kao i duhovno jačim.

Tokom ovog dana, meditacija i druge spiritualne prakse imaju mnogo bolje efekte u odnosu na druge periode godine, tako da se savjetuje da baš danas primjenjujete neke od popularnih duhovnih praksi.

Iskoristite moć datuma 12.12. da sumirate prethodne mjesece. Razmišljajte o stvarima koje ste dobro uradili, na koje možete da budete ponosni. Takođe, osvrnite se i na svoje greške, padove i stvari koje treba da popravite.

Zato odmah postavite sve svoje ciljeva za 2020. godinu! I to baš danas!

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!