Magazin

“A danas u gradu” od danas u A radio eteru!

“A danas u gradu”, radio emisija kolažnog tipa počinje da se emituje od danas u A radio eteru u terminu od 11 do 13 časova.

Riječ je o zabavno-informativnom sadržaju u okviru kojeg će se za slušaoce A radija pripremati aktuelni sadržaji kroz najave događaja sa gostima, obrađivati raznovrsne društvene teme, servirati najsvježije informacije, predstavljati eksluzive i premijere.

Autor i voditelj “A danas u gradu” je dugogodišnji radio DJ i televizijski voditelj Danijel Dakić, a slušaocima poručuje:

“Svakodnevnica je lakša ako se eleminišu negativni uticaji savremenog života, odnosno ako pričamo, razrađujemo teme, donosimo zaključke. Pri tome dobro ćemo se zabaviti uz biranje muzike sa poznatim glumcima i muzičarima, a uživo ćemo ispratiti dešavanja u gradu i šire.”

U prvom izdanju na pitanje: “Da li je iko ikada vidio vozača u Banjaluci da je napravio dva kruga u kružnom, a kako ne bi stao, zaustavio saobraćaj i dao žmigavac za vanjsku traku kružnog toka u namjeri da se isključi na željeno isključenje iz raskrsnice?”, na koje će odgovor putem društvenih mreža dati slušaoci, a u studiju stručnjaci za saobraćaj.

I u narednim emisijama slušaoci mogu očekivati sličan pristup, a tokom naredne sedmice, “A danas u gradu”, ugostiće i Đuleta iz Van Goga, Dragana Moconju iz bendova Tupas Mene i ROK Simfonija, Bojana Madžara iz benda Fjužna pruga i Ivana Dečaka iz benda Vatra.

Pratite nas svakog radnog dana samo na 94,4FM!

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!