Hronika

Uhapšen Prijedorčanin osumnjičen da je ukrao dva kombija u Banjaluci

Ranko R. iz Prijedora uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela teška krađa vozila i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, saznaje Srna.

U saopštenju iz Policijske uprave Banjalauka navode da su policijski službenici ove uprave juče lišili slobode lice R.R. koje se se sumnjiči da je 12. decembra izvršilo krađu teretnog vozila marke “folksvagen transporter” i 15. decembra otuđenje teretnog vozila marke “mercedes vito” u Banjaluci.

“Policijski službenici su pronašli vozila i vratili vlasnicima. Kod osumnjičenog su pronađeni i oduzeti predmeti koji potiču iz krivičnih djela. Za navedeno lice postoje osnovi sumnje da je počinio više krivičnih djela na području Banjaluke i Prijedora, a aktivnosti u okviru ovog predmeta i dalje se nastavljaju”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka.

Ranko R. je uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu danas predat u Okružno javno tužilaštvo na dalje postupanje.

Prema saznanjima Srne, on je od ranije poznat policiji po vršenju sličnih krivičnih djela.

Prva krađa teretnog vozila prijavljena je 12. decembra oko 21.00 čas, a Srna nezvanično saznaje da je on taj dan izašao iz zatvora nakon izdražavanja zatvorske kazne i odmah ukrao vozilo.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!