Sport

Proširena Prva liga Republike Srpske!

Prva sjednica Izvršnog odbora FSRS pod predsjedavanjem prvog potpredsjednika, Dušana Markovića, održana je juče u Banjoj Luci.

Loading...

Izvršni odbor FSRS odlučio je da proširi Prvu ligu Republike Srpske na 12 klubova, i to odmah od naredne sezone. To znači da će iz lige ispasti devetoplasirana ekipa, a u ligu će ući po dvije najbolje ekipe iz Drugih liga Republike Srpske.

Istovremeno, FSRS je ukinuo odluku o skraćenju Drugih liga Republike Srpske, pa će tako i naredne sezone one brojati po šesnaest timova.

Izvršni odbor FSRS je odlučio i da zakaže Skupštinu FSRS na kojoj će biti izabran novi predsjednik FSRS, a ona će biti naknadno određena. PFS Banja Luka je već poslao kandidaturu Vice Zeljkovića za mjesto predsjednika FSRS.

Postavljen je i v.d generalnog sekretara, a to je Ognjen Valjić, a takođe pokrenut je i disciplinski postupak protiv Gorana Ćejića i Mileta Kovačevića.

IO je odlučio i da pošalje kandidate za upražnjeno mjesto pomoćnika U17 selektora reprezentacije BiH, a to su Miroslav Balaban, Srđan Marjanović i Miodrag Bodiroga.
 

(sportdc.net)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!