Region

Potjera kod Nove Gradiške: Policiji se zapalio auto

NOVA GRADIŠKA – U mjestu Štivica kod Nove Gradiške hrvatskoj policiji se zapalio automobil tokom potjere za migantima koji su kako pišu hrvatski mediji najvjerovatnije preko rijeke Save prešli iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku.

Jutros oko devet sati mještani su primijetili nepoznate ljude koji idu selom i nose prtljag. Pozvali su policiju, koja je s nekoliko vozila došla iz Nove Gradiške i uhapslila migrante.

Loading...

“Vrlo brzo stigli su policajci s nekoliko vozila, radi se o osnovnoj i pograničnoj policiji, došla je i policijska marica. Prilikom dolaska vozilo pogranične policije u vožnji se zapalilo dok su policajci bili u njemu, pa je došlo i vatrogasno vozilo lokalnog DVD-a i vatrogasci su ugasili požar”, rekao je čitalac portala 24sata.hr.

“U selu je još uvijek policija koja obavlja uviđaj, a pored ceste se nalaze stvari migranata koje su nosili sa sobom. Njih su policijskim vozilom prevezli najvjerovatnije u Novu Gradišku. Koliko ih je tačno bilo ne znam, ali bio ih je pun kombi”, kaže čitalac.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!