Hronika

Uhapšen zbog sumnje da je golfom udario pješaka i pobjegao

DOBOJ – Policija iz Broda i Dervente identifikovala i uhapsila je D.D. iz Dervente koji je osumnjičen da je 23. decembra golfom udario pješaka R.B. i pobjegao sa mjesta događaja. Pješak je preminuo od zadobijenih povreda.

“Policijski službenici Policijske stanice Brod i Derventa, 24.12.2019. godine, operativnim radom na terenu identifikovali su lice inicijala D.D. iz Dervente,  za koje postoji osnov sumnje da je 23.12.2019. godine,  na magistralnom putu Brod-Derventa, u mjestu Sijekovac, područje opštine Brod, sa putničkim automobilom marke VW golf udarilo pješaka R.B. iz Broda, nakon čega se udaljilo sa lica mjesta ne pružajući pomoć povrijeđenom licu”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Protiv uhapšenog će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima “Ugrožavanje javnog saobraćaja” i “Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi”.

POVEZANA VIJEST:

Poginuo pješak, policija traga za vozačem

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!