Banjaluka

Nova igrališta: Pri kraju radovi na Laušu, uskoro i u Adi

26.12.2019.26.12.2019.Nova igrališta: Pri kraju radovi na Laušu, uskoro i u Adi

Novo dječije igralište na Laušu trebalo bi da bude stavljeno na raspolaganje mališanima već narednog mjeseca. Igralište će, kao i proljetos otvoreno u ovom naselju u Ulici Koste Krsmanovića, biti sagrađeno u okviru zajedničkog projekta Grada i Razvojnog programa UN-a (UNDP).

Kako su potvrdili u Odjeljenju za opštu upravu, okončani su građevinski radovi na izgradnji igrališta za mališane u ovom naselju, na lokaciji u Karađorđevoj broj 69, u bloku stambenih objekata u blizini novoizgrađenog kružnog toka kod restorana „Sirano“.

  • Očekujemo nabavku rekvizita i njihovo montiranje tokom januara – zaključili su u odjeljenju.

Istovremeno, izabran je izvođač građevinskih radova za novo dječije igralište u naselju Ada, na lokaciji kod sportskog igrališta u blizini tzv. boračkih zgrada.

Grad Banja Luka će u saradnji sa mještanima i firmom „Market AS“ sagraditi dječije igralište u naselju Ada na lokaciji kod sportskog igrališta u blizini tzv. boračkih zgrada.

Grad će finansirati građevinske radove, odnosno urediti lokaciju za tu namjenu. Sami mještani su uz pomoć donatora – firme „Market AS“ obezbijedili rekvizite, koji će biti postavljeni na ovom igralištu.

Lauš: Pripremljen teren za montažu rekvizita

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!