Region

Najljepša vijest: Panići, koji se bore sa tragedijama, poslije 10 godina neće čekati Novu godinu u mraku

Panići iz sela Milićevci koji su u roku od šest mjeseci ostali bez oca i najstarijeg brata, a koji 10 godina žive u mraku i čitav život bez vode, Novu 2020. godinu dočekaće u kući sa strujom.

Panići su, da podsjetimo, u junu ostali bez oca Slavka koji je umro od tumora na bešici, dok je dva dana prije Nikoljdana na vječni počinak ispraćen najstariji sin Slobodan (30), koji se ubio.

Loading...

Uoči Nikoljdana, inače i njihove slave, njihov rođak Vlade Dragić pokrenuo je akciju da im se pomogne. Za dva dana je sakupljen novac za struju, koja je juče, nakon sređene papirologije, konačno i plaćena,

– Odmah danas su izašli radnici Elektrodistribucije na teren, tako da bi do Nove godine trebalo da dobiju struju – rekao je Dragić.

On podsjeća da su u toku radovi i na uvođenju vode, kao i da će do Nove godine biti gotovo i cijelo prizemlje kuće, koja se inače, cijela renovira. Dobiće kupatilo, nove sobe, kuhinju, a i potkrovlje će im biti pretvoreno u prostor u kojem mogu da žive.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!