Region

Stefanović: Nećemo stati dok ne nađemo Moniku,to je prioritet

BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas da policija intenzivno traga za djevojčicom Monikom Karimanović, koju je, kako se sumnja, oteo Ninoslav Jovanović, “Malčanski berberin”, te da je u tu akciju uključeno 470 policajaca i da policija neće stati dok ne pronađe djevojčicu.

“Naš apsolutni prioritet je da pronađemo Moniku Karimanović živu i zdravu i da je vratimo porodici, a da monstruma koji ju je oteo privedemo pravdi i smestimo iza rešetaka”, rekao je Stefanović na predstavljaju ovogodišnjih rezultata rada MUP.

Loading...

On je prenio novinarima da su poslati dodatni pripadnici policije u okolinu Knjaževca, tako da 470 pripadnika policije učestvuje u aktivnoj potrazi za Monikom.

Stefanović je istakao da je reč o najiskusnijim operativcima Uprave kriminalističke policije, Žandarmerije, Uprave granične policije, službenika policijskih uprava u Nišu i Zaječaru, sve lokalne snage, kao i helikopterska jedinica.

“Tokom prethodne noći pretraživali smo teren uz pomoć termovizijskih kamera, sva tehnička preimućstva koja su nam na raspolaganju i nećemo stati dok ne pronađemo Moniku”, rekao je Stefanović.

Ministar je zahvalio i lovcima, kojih, kako je rekao, više od 100 aktivno učestuvuje u potrazi, kao i svima koji su prethodnih dana slali poruke, uključili se u potragu dronovima, ponudili opremu, tehniku ili svoje vrijeme.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!