Sport

Ibrahimović: Nisam se vratio u Milan da budem maskota

Švedski golgeter Zlatan Ibrahimović izjavio je da bi volio da mu drugi mandat u Milanu potraje duže od šest mieseci, na koliko je dogovorena saradnja.

Ibrahimović je sa “rosonerima” potpisao ugovor do kraja sezone sa opcijom da se produži na još jednu ukoliko se ispune bonusi po pitanju golova i nastupa.

Loading...

“Daću sve kako bih ostao. Ne želim da ostanem u Milanu samo zato što se prezivam Ibrahimović. Sve što sam učinio u prošlosti se ne računa, moram ponovo da se dokazujem. Nisam došao da budem maskota, da se slikam pored đavola (klupska maskota, prim. aut), nego da pomognem na terenu “, rekao je Ibrahimović na promociji u “Kaza Milan”.

Izazov mu je, kako naglašava, da se takmiči sam sa sobom u smislu novog dokazivanja.

“Želim da napravim razliku, imam veliku želju. Ukoliko ne uspijem, onda je bolje da drugi bude ispred mene”, naveo je on.

Ibrahimović se poslije sedam i po godina vratio na San Siro, gdje je za dvije sezone donio “rosonerima” Skudeto i Kup Italije.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!