Region

Stefanović: Najmonstruozniji zločinac, nadam se da ćemo ga uskoro pronaći

Policija i dalje neumorno traga za zločincem Ninoslavom Jovanovićem, koji je oteo djevojčicu Moniku Karimanović, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodao da se nada da će ga policija uskoro pronaći.

Stefanović se jutros, na radnom doručku sa dijelom pripadnika MUP-a koji rade na pronalasku Ninoslava Jovanovića, zahvalio svim ljudima koji su i u ovom trenutku na terenu, a koji su i tokom prethodnih dana i praznika tragali za zločincem, kako bi ga priveli pravdi.

“Hvala svim ljudima koji su se uključili u potragu sa pripadnicima policije, zato što nam znači svaka vrsta podrške i drago mi je da vidim da postoji ozbiljna energija ljudi i želja da ovoj posao završe do kraja. Hvala svima koji su učestvovali u pronalasku male Monike. Tim ljudima iz MUP-a dugujemo neizmernu zahvalnost i drago mi je da vidim da sa istom energijom i snagom nastavljaju posao dalje”, rekao je ministar.

Stefanović je istakao da je kroz jedan zajednički doručak sa pripadnicima MUP-a htio da iskaže mali znak zahvalnosti za sve što rade u cilju pronalaska Jovanovića, prenosi MUP u saopštenju.

“Nadam se da ćemo uskoro pronaći ovog zločinca, koji je odgovoran za jedan od najmonstruoznijih akata koji smo imali prilike da vidimo u prethodnoj godini”, poručio je Stefanović.

Ministar se ujedno zahvalio svim pripadnicima MUP-a koji su, kako je rekao, postigli odlične rezultate u prethodnoj godini.

“Drago mi je da vidim da postoji želja da i u ovoj godini nastavimo sa dobrim radom. Imamo puno zadataka pred nama, puno poslova, aktivnosti koje će dovesti do novog opremanja policije i novih investicija u naše zgrade, opremu i vozila. Želim da u ovoj godini još intenzivnije radimo sa ljudima i da bolje razumemo njihove potrebe. Samo na takav način efikasnost policije će biti još bolja, a naši rezultati takvi da građani Srbije mogu da kažu da su bezbedni i zadovoljni”, zaključio je Stefanović.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!