Društvo

Dodik: Svi treba da stanemo protiv skrnavljena naših prava u Crnoj Gori

U Banjaluci je održan sastanak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i Njegovog preosveštestva vladike banjalučkog Jefrema.

“U Banjaluci je napravljeno dosta vjerskih objekata zahvaljujući vladikim, vjerujućem narodu i nas iz javne vlasti. Ono što radimo, i što je kapitalno jeste Rusko-srpski duhovni centar gdje se obavljaju svi pripremni radovi. Vlasti Srpske obezbijedile su značajan novac za izgradnju centra. Dobio sam informaciju od vladike Jefrema da se sve odvija kako treba”, rekao je Milorad dodik, srpski član Predsjedništva BiH.

Dodik je čestitao svim pravoslavnim vjernicima Božić i poručio da je to praznik kada se okupljaju porodice i kada se obilježavaju najvažnije vrijednosti.  

Nezobilazna tema bila je i stuacija u Crnoj Gori. 

“Neprihvatljivo je da se uzurpiraju prava koja su stečena i koja SPC ima. Svi koji pripadamo SPC-u treba da stanemo protiv tako jednog skrnavljena naših prava u Crnoj Gori. Važno je da to sve bude mirno razrješeno”, istakao je Dodik.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!