Kultura

„Flutete“ nastupile u atrijumu Gradske uprave

Kvartet flauta „Flutete“ održao je danas koncert u atrijumu Gradske uprave, u okviru projekta Grada „Kultura u prolazu“.

Različiti kulturni sadržaji priređuju se svakog četvrtka, od deset do 11 časova. Ovaj put, svi oni koji su došli u zgradu gradske administracije da obave neku uslugu mogli su da uživaju u zvucima klasične, filmske, džez i rege muzike u izvođenju banjalučkih „Fluteta“.

Loading...

Ovaj kvartet čine: Marija Pilipović, Nataša Vukojević, Deana Simić i Sunčica Lončar.

U ime „Fluteta“ Sunčica Lončar izrazila je zadovoljstvo što su dobili poziv od Gradske uprave da nastupe u prostoru atrijuma.

– Svirali smo ono što je inače na našem repertoaru, koji je veoma raznolik. Za naredni period, očekuje nas nekoliko nastupa u Banjoj Luci, prvo povodom manifestacije Kočićev zbor, a onda i u nekom od otvorenih prostora Banskog dvora – kazala je ona.

Dodala je da krajem oktobra, planiraju da okupe sve falutiste iz RS i šire, ako bude interesa, na manifestaciji „Dani flaute“.

-Odlučile smo da uradimo i nešto po pitanju naše produkcije, pa će naša članica Marija Pilipović ove godine imati snimljen album kompozicija za solo flautu – zaključila je Sunčica Lončar.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!