Hronika

Tragedija kod Gradiške: Mladić poginuo, troje povrijeđeno

GRADIŠKA – Rade Lisica (25) iz Gradiške je poginuo, a tri lica su povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u gradiškom mjestu Nova Topola.

Potvrđeno je to za “Nezavisne” iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, odakle su precizirali da se tragedija, oko 3.30 časova, dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Gradiška.

U slijetanju, a potom i prevratanju BMW-a, kojim je upravljao Bojan Obradović (28) iz Gradiške, teško su povrijeđena dva lica, te su hospitalizovana u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci. Još jedno lice je lakše povrijeđeno.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da su teško povrijeđeni vozač Bojan Obradović i putnik Veselka Boškalo – Obradović (24), a lakše povrede konstatovane su putniku Milanu Lisici (20). Mladić koji je poginuo, kako saznajemo, bio je suvozač u vozilu. 

Mira Miletić, sekretar Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, potvrdila je da je uviđaj obavio dežurni tužilac Siniša Vranješ.

“Dežurni tužilac naložio je da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje s ciljem da se utvrde uzroci saobraćajne nezgode, uključujući i obdukciju, koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjaluci”, navela je Miletićeva.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!