Region

Princ Filip: Slike sa Kosmeta i Crne Gore vrijedne divljenja

Princ Filip Karađorđević poručio je da su slike sa litija i liturgija iz Crne Gore i sa Kosova i Metohije vrijedne divljenja i ponosa i ulivaju nadu da će se Srbi kao narod i kao Crkva Božija izboriti sa svim nedaćama i problemima.

“Naše misli su i danas bile uz naš narod u Crnoj Gori”, napisao je princ Filip Karađorđević na “Fejsbuk” profilu povodom dešavanja u Crnoj Gori.

Loading...

Princ je zahvalio Srbima sa prostora Crne Gore i Kosova i Metohije za svu nadu koju ulivaju istrajnošću, vjerom i ljubavlju koju svjedoče svojim djelima.

“U mislima smo danas bili i sa našim narodom na Kosovu i Metohiji. Fotografije sa proslave Badnje večeri u Visokim Dečanima, u Đakovici, Velikoj Hoči, liturgija u Gračanici svedoče o neustrašivosti i nepokolebljivosti pastira naše Crkve i našeg naroda da verno svedoče pravoslavnu veru i srpsko ime na tom najsvetijem prostoru naše zemlje”, dodao je on.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!