Magazin

Volani-romantični detalj koji se uselio u svačiji stajling

Volani ne odustaju. Zahvaljujući svojoj ženstvenosti, sofisticiranosti i eleganciji postali su apsolutni hit i ove sezone.

Loading...

Ovaj trend najviše vole žene koje su u duši romantične, jer je i njihov kroj takav – romantičan, lepršav i idealan za predstojeće proljećne dane. Volani se na odjeći pojavljuju na razne načine, na rukavima, bilo majica bilo haljina, potom u kombinaciji sa golim ramenima ili kao mali detalj na kombinezonima, suknjama i hlačama.

Koji god komad odjeće s volanima nosite, biće pun pogodak i nećete proći nezapaženo. Zbog svog lepršavog izgleda idealni su i za dnevne i za večernje kombinacije. Jedan od omiljenih načina za nošenje ovog modnog trenda ove sezone je uz jednostavni džins, uz koji najbolje pristaje lepršavi top, koji dolazi u različitim varijantama. Tu su i karakteristične košulje sa volanima koje karakteriše podignuti okovratnik i mašna oko vrata, a volani se na njima uglavnom nalaze na rukavima ili okovratniku.

Kombinovanje

Ovaj trend možete vješto spojiti s trendom golih ramena, a ostatak outfita neka bude suptilan. Međutim, za koju god varijantu se odlučite nećete pogriješiti. Volani su must have ove sezone.

Spojite li haljinu od tila s mnoštvom volana s omiljenom kožnom jaknom i robusnim čizmama, u trenu ćete se pretvoriti u grunge kraljicu kojoj nikakav nakit nije potreban. Vjerujte nam – ovo je idealna modna kombinacija.

Retro

Ako ste više skloni retru i vintidžu, ima brendova koji donose savršen urbani outfit koji pomalo podsjeća na neka prošla vremena. Bluza s raskošnim volanima i baršunaste hlače visokog struka su tu za vintidž štih, a da ipak ne biste izgledali kao da ste ispali iz neke istorijske predstave, dodajte upečatljive naušnice i šik štikle. Naravno, volani ne vode više samo glavnu riječ na odjeći. Preselili su se i na modne dodatke – nakit, torbice, cipele, rukavice… Ali držite se jednog komada s volanima jer ipak ovaj trend zahtijeva pravilo “manje je više”.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!