Hronika

Banjalučanin uhapšen zbog droge

GRADIŠKA – K.M. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je proizvodio i stavljao u promet opojnu drogu, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Pored toga, kako se navodi u saopštenju, uhapšeni je osumnjičen  i za krivično djelo ”omogućavanje uživanja opojnih droga”.

“Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, 17.1.2020. godine, policijski službenici su u Gradišci, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi navedeno lice, kojom prilikom je  pronađeno 12,18 grama suhe biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, koja je bila upakovana u aluminijsku foliju, tri medicinske šprice sa iglama u kojima se nalazi nepoznata materija, kašika na kojoj se nalazi topljena smeđa materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, mobilni telefon, rizle, kao i druge predmete”, stoji u saopštenju.

Pronađeni predmeti su izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku.

O navedenom događaju upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv K.M. podnese izvještaj za počinjena krivična djela.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!