Banjaluka

Stanivuković najavio izbor najljepše rupe grada – “Mis rupa Banjaluke 2018” (VIDEO)

Sigurno postoje rupe na putu koje obilazite svaki dan, ali nemojte zaobići i ovo takmičenje i prijavite rupu u vašoj ulici za „Mis rupa Banjaluke 2018. godine“.

Poručio je ovo odbornik u Skupštini grada, Draško Stanivuković (PDP), koji ovih dana obilazi banjalučke ulice i organizuje nesvakidašnje akcije.

Stanivuković je nakon kidanja asfalta, ribolova po lokvama i prijave „nepropisno parkiranog“ kontejnera pauk-službi, odlučio da na neobičan način skrene pažnju na, kako kaže, stanje u kome se nalaze banjalučke ulice.

– Prijavite vašu rupu, ljepoticu iz vaše ulice i dajte još šansu da bude najljepša. U takmičenju mogu da učestvuju samo one rupe za koje je tačno navedena ulica u kojoj se nalaze, tako da nadležni mogu da vide gdje su i možda ih i zakrpe – rekao je Stanivuković, dodajući da ovaj konkurs traje sedam dana.

Najljepšu rupu biraće stručni žiri u kome će, između ostalih, biti on i djevojka u čijoj ulici ima mnogo rupa, a Stanivuković obećava i vrijedne nagrade.

– Akcija je stvarno odjeknula. Za samo dva sata stiglo je oko 40 fotografija. Zato sam i odabrao da pažnju skrenem na ovaj način, jer ne vrijedi slati dopise i pokušavati na svakidašnji način riješiti probleme u ovom gradu – rekao je Stanivuković za Srpskainfo.

Iako pojedini komentarišu da je sve samo izborna kampanja, mnogi su saglasni da je Stanivuković u sve to ušao drugačije od ostalih kolega političara, te sarkastičnim videima već privukao pažnju građana.

Takmičenje „Mis rupa Banjaluka 2018. godine“ na društvenim mrežama je izazvalo mnogo pažnje, a osim Banjalučana javljaju se građani iz cijele Republike Srpske, sa pitanjima – da li će biti održano takmičenje na republičkom nivou.

Video sa terena na društvenim mrežama

Najmlađi banjalučki odbornik od početka je u svojim kampanjama koristio društvene mreže kao jednu od jakih alatki u marketingu.

Danas većinu svojih akcija snima i postavlja upravo na društvene mreže, a na tome mu podršku daju desetine hiljada ljudi.

Najmlađi banjalučki odbornik od početka je u svojim kampanjama koristio društvene mreže kao jednu od jakih alatki u marketingu.

Danas većinu svojih akcija snima i postavlja upravo na društvene mreže, a na tome mu podršku daju desetine hiljada ljudi.

srpskainfo.com

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!