Sport

Javni čas u Modriči: “MD klinci” pokazali sportske vještine

Članovi Sportskog društva “MD klinci” su na trgu “Dr Milan Jelić” u Modriči izveli, najveći, najsadržajniji i najmasovniji javni čas na kome su sve grupe, različitih uzrasta mališana pokazali svoje sportske vještine.

Loading...

Thumbnail

“Cilj Sportskog društva `MD klinci`, koje ove godine obilježava deceniju postojanja i rada, jeste unapređenje zdravlja i sprečavanje deformiteta kod djece, te da djeca kroz igru i treninge koje vode profesori fizičkog zavole sport i steknu navike druženja, sportskog ponašanja i zdravog života”, naveo je Goran Tadić predsjednik ovog društva.

On je istakao da ovo društvo trenutno okuplja oko 300 djece uzrasta od četiri do 17 godina, razvrstanih u svim selekcijama Škole opšteg sporta, Škole odbojke i Škole košarke.

Thumbnail

Tadić je istakao da je za 10 godina kroz “MD klince” prošlo više od 1.800 djece, od kojih su mnogi nastavili rad i takmičenja u ženskom i muškom odbojkaškom klubu, muškom košarkaškom klubu, te fudbalskom klubu u Modriči.

“Društvo od osnivanja podržava `Optima grupa` iz Banjaluke, koja je generalni sponzor, te opština Modriča i `Mlijekoprodukt` iz Kozarske Dubice, a dobru saradnju imaju i sa osnovnim školama “Sutjeska” i “Sveti Sava” u Modriči”, napomenuo je Tadić.

Na manifestaciji, kojoj je prisustvovao veliki broj roditelja i građana Modriče uručena je zahvalnica opštini Modriča koja je ove godine obezbijedila finansijska sredstva za odlazak djece na ljetnje sportske kampove.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!