Hronika

Lopovi ukrali krst i pribor za pričešćivanje iz crkve

Policija u Zvorniku rasvijetlila je pljačku crkve Svetog arhiđakona Stefana u mjestu Divič koja se dogodila 28. decembra prošle godine, a uhapšene su tri osobe.

Srpskainfo saznaje da su uhapšeni Mirko L. (32), Luka N. (38) i Dejan S. (19), svi iz Zvornika.

Loading...

Trojica lopova su nakon provale u crkvu ukrali krst i pribor za pričešćivanje.

– Navedene osobe se sumnjiče da su 27/28. decembar 2019. godine, iz prostorija pravoslavnog vjerskog objekta u mjestu Divič, grad Zvornik, otuđili određene crkvene predmete i pribor koji se koristi za potrebe vjernika. Preduzimajući aktivnosti na otkrivanju ovog krivičnog djela i pronalasku počinioca, policijski službenici PS Zvornik su došli do saznanja da postoje osnovi sumnje da su osobe M.L., L.N. i D.S. svi iz Zvornika, počinile ovo krivično djelo – saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Daljom istragom policija je utvrdila da postoji osnovana sumnja da su trojica osumnjičenih zajedno sa Daliborom I. (32) iz Zvornika u periodu od 21. do 31. decembra prošle godine, iz preduzeća privatnog vlasništva u mjestu Čelopek, grad Zvornik, ukrali veći broj akumulatora za kamione kao i dijelove za vozila i građevinski kabal.

Materijalna šteta procijenjena je na oko 4.000 maraka.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!