Politika

Čubrilović-Koč: Unapređenje saradnje u okviru privrede i ekonomije

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović sastao se danas, u Banjoj Luci, saambasadorom Republike Turske u Bosni i Hercegovini Haldunom Kočom sa kojim je razgovarao o primjeni rezultata opštih izbora, unapređenju saradnje i turskim projektima u okviru privrede i ekonomije.

Čubrilović je izrazio  uvjerenje da će u toku aprila biti formiran legitimni Savjet ministara BiH i konačno biti primjenjeni rezultati prošlogodišnjih opštih izbora, te da će to omogućiti bolju i funkcionalniju saradnju svih nivoa vlasti.

Loading...

Sagovornici su se saglasili da jačanje saradnje u oblasti privrede, trgovine i kulture doprinosi jačanju ukupnih odnosa, te da će izgradnja planiranog autoputa, koji će povezati Sarajevo i Beograd, a uz podršku Republike Turske, omogućiti brži razvoj, stabilnost i bolju integraciju regiona.

Čubrilović i turski ambasador Koč konstatovali su da postoji obostrani interes za jačanje privredne, ekonomske i turističke saradnje kao i za unapređenje međuparlamentarnih odnosa.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!