Banjaluka

Ada: Uskoro semafor kod „boračkih zgrada“

04.02.2020.04.02.2020.Ada: Uskoro semafor kod „boračkih zgrada“

Na frekventnom ukrštanju kod tzv. boračkih zgrada u Adi uskoro će biti postavljen semafor, u nastojanju da se podigne bezbjednost u ovom naselju.

Loading...

Ovih dana, izabran je izvođač radova, koji će postaviti semafor na raskrsnici Ulice Palih boraca i Bulevara vojvode Stepe Stepanovića.

Na semaforizaciju ove raskrnice se odlučilo nakon što se, izgradnjom stambene zone u blizini saobraćajnice, povećao saobraćaj u zoni ukrštanja magistralnog puta i Ulice palih boraca, kao i broj građana koji svakodnevno prelaze magistralni put da bi došli do autobuskog stajališta.

Uz postavljanje semafora, planirano je i izmještanje postojećih autobuskih stajališta.

Prema pojašnjenju iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve, nakon analize uslova i načina odvijanja saobraćaja i pribavljene saglasnosti JP „Putevi RS“, odlučeno da se postavi semafor, te da se koriguje širina Ulice palih boraca na samom ukrštanju sa magistralnim putem, kao i da se izmjeste autobuska stajališta na magistralnom putu za 30-tak metara uz izgradnju ugibališta i dijela nedostajućeg trotoara.

 

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!