Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Privreda

Nove linije sa banjalučkog aerodroma od kraja oktobra

Rukovodstvo Aerodroma Banjaluka očekuje da će najveća evropska niskotarifna aviokompanija “Rajaner” uvesti dodatne nove rute kada uđe na tržište BiH krajem oktobra – izvještava Ex-Yu Aviation.

Prevoznik će lansirati letove iz Brisela, Memingena i Štokholma za Banjaluku od 29. oktobra. Generalni direktor aerodroma Duško Kovačević rekao je da će predložiti “Rajaneru” da započne sezonske letove sa tačke u Grčkoj, u Solunu i Atini.

Duško Kovačević

-To bi bilo od velike koristi za naše građane koji se odmaraju u Grčkoj. Osim toga, Beč je opcija, međutim, “Rajaner” nema tu bazu, već radi u blizini Bratislave i mislim da je realno razgovarati sa aviokompanijom da razmotri uslugu iz slovačke prijestonice – naveo je Kovačević.

Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović je ranije rekla da će nakon uvođenja ovih ruta za Banjaluku, biti drugi set novih destinacija.

Generalni direktor je istakao da se karte za predstojeće letove prodaju i mimo očekivanja. -Na osnovu informacija koje smo dobili od “Rajanera”, oni su zadovoljni prodajom karata, za što kažu da su iznad njihovih očekivanja, a neki letovi oko novogodišnjih praznika su rasprodati. “Rajaner” je izuzetno zadovoljan i faktor opterećenja je odličan – kaže Kovačević.

Pored “Rajanerovih” novih ruta, i dalje će biti linija do Beograda “Er Srbia”.

Izvor
srpskainfo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button