Kultura

Brkovi, Hladno pivo i Goblini sutra na Kastelu

​UG Sloboda i ove godine, šesti put za redom obilježiće 9. maj – Međunarodni dan pobjede nad fašizmom. U Banjaluci će tim povodom biti organizovani interesantni kulturni sadržaji.

Cilj ovog događaja je da kod mladih ljudi u našoj zemlji razvije vrijednosti i svijest za njegovanje tradicije antifašizma.

Program događaja započeće 8. maja u 17:00 kada će u banjalučkom Peckham Pubu biti održana promocija knjige „Izgužvane misli“, autora Branka Golubovića.

Promociji knjige prisustvovaće osim samog autora i Vladimir Kokotović član benda “Goblini”; Petar Janjatović novinar, rock kritičar i predstavnik izdavača Dallas Records i Mile Kekin, frontmen benda “Hladno pivo”.

Moderator na promociji je Nebojša Ristić, novinar. Riječ je o autobiografiji frontmena pank-rock benda Goblini, koji je devedesetih godina prošloga vijeka uspio da napravi ozbiljnu karijeru, a i danas slovi za jedan od najpopularnijih regionalnih bendova.

Nakon promocije program se nastavlja na tvrđavi Kastel, gdje će publika biti u prilici da uživa u odličnim nastupima zasigurno najpoznatijih regionalnih bendova – Hladno pivo, Brkovi i Goblini. Imajući u vidu da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banjaluka bude mjesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma. Početak nastupa je bendova je 20 sati.

Ulaznice za muzički program po cijeni od 10 KM u prodaji su na Trgu Krajine i preko prodajnog sistema kupikartu.ba, na dan koncerta cijena ulaznice je 12 KM.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!