Sport

Njemački veteran savladao Đokovića

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković nije uspio da se plasira u 3. kolo Mastersa u Indijan Velsu pošto je poražen od iskusnog Nijemca Filipa Kolšrajbera sa 6:4, 6:4.

Loading...

Đoković je bio neprepoznatljiv u nastavku meča koji je dan ranije prekinut zbog kiše, poslije samo jednog odigranog gema.

Srpski teniser je napravio 30 grešaka, dok je nejmački veteran, trenutno 39. na svetu, igrao gotovo savršeno.

Đoković je imao svoje prilike u prvom setu, dvije odmah po povratku na teren i jednu u šestom gemu, ali nije uspio da ih realizuje. Sa druge strane, u svakom svom servis gemu Đoković je imao problem, a Kolšrajber je u sedmom gemu došao do brejka.

U prvom gemu drugog seta Đoković je ponovo izgubio brejk, a do sedmog gema je Kolšrajber imao dva brejka prednosti. Srpski teniser je uspio da vrati jedan brejk, ali ne i drugi, pa je za njega učešće u singlu u Kaliforniji završeno.

Bio je ovo deseti međusobni duel i tek druga pobeda Nijemca. Ujedno, Kolšrajber je zabilježio prvi trijufm protiv Đokovića na Mastersu u američkoj pustinji poslije tri poraza.

Kolšrajber će u osmini finala Indijan Velsa igrati protiv Francuza Gaela Monfisa, koji je slavio protiv Alberta Ramosa Vinjolasa sa 6:0, 6:3.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!