Magazin

NEOBIČAN TREND NA SVADBAMA: Mladoženje za najvažniji dan biraju ovaj odjevni komad, neke žene plaču od muke

Prekjuče smo svi bili svjedoci raskošne, bajkovite svadbe koju su Karići organizovali na Svetom Stefanu.

Da ozvaniče ljubav lijepe Ruskinje Ksenije i Bogoljubovog sina Nebojše okupilo se mnoštvo slavnih lica što iz Srbije, što iz inostranstva.

Loading...

Nizali su se atraktivni stajlinzi, svi su se divili zanosnoj mladi u bijelom, ali ipak je najjači utisak ostavio mladoženjin stajling, tačnije, izbor obuće.

Nebojša je, naime, na opšte iznenađenje svih, stao pred oltar u bijelim, sportskim patikama, koje je upario sa crnim elegantnim odijelom ali, ako ste mislili da je prvi mladoženja koji je izveo ovaj smjeli potez, prevarili ste se.

Nije jedini, i čini se da je ovaj neobičan trend sve popularniji.

Porodica Karić

Nismo dugo čekali da na društvenim mrežama počne da se polemiše o Nebojšinoj svadbenoj obući, a sličnu salvu komentara izazvao je prije manje od mjesec dana mladi fudbaler Predrag Rajković.

Za razliku od Nebojše koji se odlučio za bijele patike, mladi golman je na dan svog vjenčanja sa manekenkom Anom Cakić, napravio još veći modni iskorak i obukao karirano odijelo i crne, kožne patike.

Forever-together 🌍❤️🍀🖇 #justmarried

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on

“Patike na tako važan dan – nedopustivo!”, “Ovo užasno izgleda, mogao je i u dresu da se pojavi”, samo su neki od negativnih komentara koji su se nizali na društvenim mrežama danima, mada bilo je i onih koji su pohvalili fudbalerovu originalnost.

Da ovaj trend nije nikakva novina, dokazali su prije dvije godine Ana i Rasta, koji po mnogo čemu nisu bili obični mladenci.

Njena vjenčanica sa prorezima dugo se komentarisala, kao i Rastin stajling, koji se između ostalog sastojao i od crnih, dubokih patika.

Kako stvari stoje, čini se da je vrijeme kada je mladoženjama bilo dovoljno da na sebe navuku dobro krojeno crno odijelo i kvalitetne cipele davno prošlo.

Dosad su samo mlade mjesecima unaprijed birale šta će obući, a sada po svemu sudeći i jačim polovinama to zadaje glavobolje.

Ipak, svetla strana je što misle na komfor i biraju udobne patike. Jeste da ne izgleda baš elegantno, ali najbitnije je da se dobro osjećaju na taj važan dan.

Izvor
zena.blic.rs
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!