Politika

Skandal u NSRS: Ministar Dragan Lukač sa govornice zvao poslanika Adama Šukala da se fiziči obračunaju (VIDEO)

Na današnjem zasjedanju Narodne skupštine Republike Srpske došlo je do verbalnog okršaja između ministra policije Dragana Lukača i poslanika Adama Šukala, koji su izašli u hol skupštine da se “razračunaju”.

Ministar policije Dragan Lukač tokom rasprave o Izvještaju Anketnog odbora o okolnostima smrti Davida Dragičevića je izgubio živce i sa govornice najvišeg zakonodavnog tijela Republike Srpske pozivao poslanika da se potuku. 

U jednom momentu dok je odgovarao na tvrdnje narodnog poslanika Adama Šukala, tražeći od predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića da ga “ućutka” , Lukač je rekao ” Budem li ga ja smirivao neće biti dobro”.

Na tome se nije završilo pa je ministar policije sa skupštinske govornice, u televizijskom prenosu, “pozvao” Adama Šukala da izađu u hol i da se obračunaju.

Do incidenta u sali srećom nije došlo, ali je Lukač u pratnji direktora policije Darka Ćuluma napustio zasjedanje. Za njim su salu napustili opozicionari, a predsjednik parlamenta je prekinuo zasijedanje na 5 minuta.

Za vrijeme pauze Šukalo i Lukač su u skupštinskom restoranu sjeli da porazgovaraju. 

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!