Banjaluka

Proljetna akcija: Prikupljeno 115 tona otpada

Više od 115 tona krupnog otpada prikupljeno je u prvoj sedmici provođenja proljetne akcije čišćenja i uređenja grada, saopšteno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Loading...

– Ovaj podatak govori da je akcija čišćenja i uređenja grada naišla na veliki odziv građana – istakao je načelnik ovog odjeljenja Petar Bilčar.

U prvom dijelu, zaključno sa 3. aprilom, akcija obuhvata prikupljanje krupnog otpada na području gradskih mjesnih zajednica na desnoj obali Vrbasa i seoskih mjesnih zajednica koje gravitiraju magistralnom putu Banja Luka – Jajce i platou Manjače.

Od  1. do 17. aprila,  akcija će se provoditi u gradskim mjesnim zajednicama na lijevoj obali Vrbasa i seoskim mjesnim zajednicama koje gravitiraju  magistralnom putu Banja Luka-Prijedor i putu Banja Luka – Bronzani majdan. Građani koji žele da odlože kabasti otpad mogu se obratiti na dežurne telefone Odjeljenja za komunalne poslove broj: 051/244-593, 051/244-444, lokal 775, 774 i 768, kako bi dobili informaciju o mjestima odlaganja i  terminima odvoženja otpada.

Kompletan plan proljećne akcije čišćenja i uređenja grada možete pogledati ovdje.

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!